top of page

Waterlicht met collega's

inmiddels heb ik twee keer de mogelijkheid gekregen om bij jullie een duik te mogen maken in het zwembad in Almere. Hierbij kon ik en mijn collega’s gebruikmaken van de duikuitrusting maar nog belangrijker de begeleiding van instructeurs. Het ging hierbij niet alleen om het duiken, maar om met collega’s samen een activiteit te ondernemen die niet direct met het werk te maken heeft. Dat deze activiteit dan ook nog eens gezond sporten is, is toch geweldig. Andere collega’s vragen inmiddels ook om eens mee te mogen, als team uitje, gewoon even lekker iets anders maar waar we dan wel naartoe leven en daarna nog vaak over napraten. Met de goede begeleiding, leuke onderwater foto’s en lenen van goede uitrusting maakt dat wat jullie aanbieden met het project Waterlicht we als collega’s elkaar ook op een andere manier leren kennen, wat goed is voor de teambuilding. Eenvoudig geregeld en met veel plezier genoten van de tijd onder water.


Ferry J , Productlijn Manager Nationale Politie
_______________________________________________________________

Samen met mijn maatje Dave vandaag bij Stichting Waterlicht een introductieduik gemaakt. 
Wat een prachtige ervaring! Waar ik eerst hoog in mijn ademhaling zat merkte ik eenmaal onder water de concentratie en rust kwamen.
Dave en ik waren hier in het kader van de doorontwikkeling van het revitaliserings programma in de natuur van Stichting Politieveteraan 

Binnen de doorontwikkeling willen wij ook dit initiatief graag meenemen in de uitbreiding van onze activiteiten en samenwerking. Vooral het aspect water (natuur), ademhaling en focus hielp mij vanmorgen enorm in het creëren van rust in mijn hoofd. Vanaf september 2023 zullen wij deze activiteit ook gaan toevoegen aan ons programma.

Dick K, PTSS ervaringsdeskundige 
Stichting Politie veteraan
IMG_7175_edited.jpg

ERVARINGEN

bottom of page